tisdag 28 september 2010

Pasta med broccoli och blomkål



Från boken: tills du är mätt, viktväktarna

valfri mängd pasta
400g broccoli, små buketter
400g blomkål, små buketter
2 st rödlökar, små
½ dl bredbladig persilja, hackad
2 msk vitlök, skivad
1 msk olivolja
4 msk pecorinoost, riven (går lika bra med annan stark ost, vi använde parmesanost)

Koka pastan enl förp. Sätt ugnen på 190 grader. Lägg vitlök, rödlök, blåkåls- och broccolibuketterna i en ugnssäker form, slå på olivolja och rosta i ugnen 10-12 minuter. Häll av vattnet från pastan och vänd i blomkå l och broccoli och vitlök. Avslutas med hackad persilja, ost, salt och peppar.

Kommentar: Mums! En klar favorit och mätt blir man också!

Inga kommentarer: