fredag 1 juni 2012

Äntligen fredag!

Den här fredagen har varit mer längtat än på länge.. veckan känns otroligt långt.. inte bra med så mycket ledigt och sen plötsligt ha en lång vecka! Vilken tur att nästa vecka är lite kort igen ;)

Som ni ser har inläggen lyst med sin frånvaro.. åkte på tisdag extrema buksmärtor och där behövde tom åka in med ambulans på sjukhuset.. efter 12h undersökning och röntgen.. tror man att jag har förstoppning långt upp i tarmen.. sviterna från "tävlingen".. o efter veckan börjar faktiskt nästan veta det... ingen ämne man gärna diskuterar, men kanske ändå bra att veta att man ska vara rädd om sin hälsa.. 10 tals påsar med laxering och ingen toa besök fortfarande.. så ja ni kan själv dra slutsatsen och där med avslutar vi den diskussionen..

Fredag som sagt och de borde väl innebära fredagsmys, den här familjen kommer inte mysa mycket utan de blir sängen här ganska tidigt på kvällen.. sonen är i en period som har sover väldigt dåligt och det medför så klart 2 familjemedlemmar till som sover dåligt..

Tycker synd att kommit både vikten och bloggen lite ur balans.. har inte varken haft motivation eller ork att ta tag i det.. trots att kunde både lägga in små inlägg på facebook (ni har väl inte missat min mat och vikt facebook sida), skriva om produkter om inte annat.

För se här:


Japp lite nya produkter igen som man kan buzza om, återkommer mer om det i helgen!

Vågen springer jag ifrån hela tiden, kanske mest för att de känns som maten är ur balans och de som borde inte komma fram på bordet finns på bordet hela tiden. Kan ju berätta att påskgodisen har äntligen tagit slut ;-) Positiva med magsmärtorna är ändå att jag har inte druckit en endaste glas pepsi max och tänker inte göra det heller.. o med facit i handen: varit mindre hungrig och sugen + jag varit piggare. Är inte de lite roligt när man tror att något ska pigga upp men i själva verket tröttnar ner?


Hoppas ni har det fantastisk där ute! Lite regn har de lovats till helgen, men vet ni vad, blommor behöver också vatten.. så mys och ta hand om familjen. De ska vi göra!

Trevlig helg!

2 kommentarer:

Millas Hälsoblogg sa...

Men vad tråkigt att höra krya på dig. Ett tips använd psylliumfrön i gröt, bröd, yoghurt eller i ett glasvatten det hjälper magen bra.
Ha det gott

min mat och vikt sa...

Åh tack för tipsen, de ska jag kika efter!