fredag 1 mars 2013

Det var länge sen...



... de kom något blogginlägg... men livet har varit väldigt intressant kan man säga.. vi i familjen har dragit på oss många olika projekt och drömmar som vi försöker uppfylla.. så tiden för bloggarna är lika med noll och maten hemma går i gamla rutiner.. inget nytt, men de hoppas jag bli lite ändring i framöver.. inget jag lovar ;-)

Förutom att privata livet går i ett så händer det massa spännande saker på jobbet, känns så underbart när vårsolen tittar fram och alla börjar ha massa energi och alla är färdiga att ta ny kraft och energi och skapa massa roligt!

Då undrar ni säkert, ska hon verkligen bara vara så där kryptisk utan att avslöja något mer, ja tyvärr blir det så. Men jag lovar, längre fram så kommer det komma mer information när vi har kommit lite längre fram i alla projekten.

Snart kommer det dock massa produkt recensioner, har en hel del produkter som jag får testa här framöver... så ha tålamod..

Tills dess hoppas ni njuter av den kommande vårsolen, helt underbart att gå med vårkänslor fast har pollenallergi och den har redan börjat ge sina symptom.. men vår är vår och snart är sommaren här! UNDERBART!

Trevlig lördag till er alla!


Inga kommentarer: