torsdag 24 januari 2013

Vit fisk på taco


Att de är vinter och de går bakterier, har de nog ingen undkommit. Många som är drabbade: familj, vänner, kollegor och facebook kryllar av "sjuka" människor.. Tror vi är många som kan skriva under att nu får vår och sommar komma!

Här kommer en recept som jag hittade i coops medlemstidning :)Bilderna är helt kassa, men jag lovar maten är helt fantastisk god! Våga testa den!


Vit fisk på taco, 6 personer

800g fryst vit fisk
2 msk pressad citronsaft
1 tsk salt
3 dl grädde eller matlagningsgrädde
1,5 dl creme fraiche
1 påse tacokrydda
2 dl riven lagrad ost

valfria tillbehör exempelvis ris eller tacochips

1. Sätt igång ugnen på 225 grader. Låt fisken tina något. Skär fisken i skivor, cirka 2 cm tjocka. Lägg fisken i en ugnsform. Häll över citronsaften och salta.

2. Vispa grädden och blanda med creme fraiche och tacokrydda.

3. Bred ut såsen över fisken och strö över den riva osten. Sätt in i mitten av ugnen cirka 20 minuter.

4. Servera med valfria tillbehör.




2 kommentarer:

emma-isabella sa...

hållerdu på med VV än?
Hur går det?
kram

Min mat och vikt sa...

Hej!

Har haft en paus med VV pga olika projekt.. men tanken är väl att måste ta tag i vikten så småningom då höstens "depression" slutade med att kilona har rasat på.. men våren är ju alltid en härlig tid att få både motivation och energi :)

Hur går det för dig?

kram