onsdag 8 juni 2011

Fisk i Currykokos (går även med kyckling)



Inspiration från viktväktarna, en portion 12 poäng (med fisk).

500g vitfisk t ex sej (funkar även med kyckling)
500g wokgrönsaker
1 gul lök, 1 vitlöksklyfta
1 msk olja
1 msk curry, 2 dl grönsaksbuljong
2 dl kokosmjölk lätt
persilja
4 portioner ris (tills du är mätt)

Tillaga ris. Strimla lök och vitlök. Fräs det tillsammans med grönsakerna i olja. Pudra över curry., tillsätt buljong och kokosmjölk. Låt det sjuda ca 5 min. Dela fisken i mindre bitar och lägg i grytan. Låt det sjuda under lock ytterligare 5-7 min. Strö över persilja och servera med ris.



Kommentar: En riktig hit hos hela familjen, smakar lagom mängd curry och så gott med flera fiskrätter. Måste prova någon gång även med kyckling.

Inga kommentarer: