torsdag 24 januari 2013
Vit fisk på taco
Att de är vinter och de går bakterier, har de nog ingen undkommit. Många som är drabbade: familj, vänner, kollegor och facebook kryllar av "sjuka" människor.. Tror vi är många som kan skriva under att nu får vår och sommar komma!
Här kommer en recept som jag hittade i coops medlemstidning :)Bilderna är helt kassa, men jag lovar maten är helt fantastisk god! Våga testa den!
Vit fisk på taco, 6 personer
800g fryst vit fisk
2 msk pressad citronsaft
1 tsk salt
3 dl grädde eller matlagningsgrädde
1,5 dl creme fraiche
1 påse tacokrydda
2 dl riven lagrad ost
valfria tillbehör exempelvis ris eller tacochips
1. Sätt igång ugnen på 225 grader. Låt fisken tina något. Skär fisken i skivor, cirka 2 cm tjocka. Lägg fisken i en ugnsform. Häll över citronsaften och salta.
2. Vispa grädden och blanda med creme fraiche och tacokrydda.
3. Bred ut såsen över fisken och strö över den riva osten. Sätt in i mitten av ugnen cirka 20 minuter.
4. Servera med valfria tillbehör.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
2 kommentarer:
hållerdu på med VV än?
Hur går det?
kram
Hej!
Har haft en paus med VV pga olika projekt.. men tanken är väl att måste ta tag i vikten så småningom då höstens "depression" slutade med att kilona har rasat på.. men våren är ju alltid en härlig tid att få både motivation och energi :)
Hur går det för dig?
kram
Skicka en kommentar